Green Horeca Week 2018
Horeca België spoort de Belgische horecazaken aan om van 8 tot 14 oktober hun inzet voor het milieu in de kijker te zetten door mee te doen met de Green Horeca Week.
De moderne consument maakt meer en meer duurzame keuzes. Door fair-trade en duurzame producten aan te bieden maakt de horeca duidelijk dat ze maatschappelijk verantwoord onderneemt en eerlijke handel belangrijk vindt. Fair-trade en duurzame producten gebruiken en verkopen is een aangename, gewone en gemakkelijke manier om iets te veranderen in de wereld!
Kwalitatieve fairtradewijnen, exotische fruitsappen, eerlijke koffie maar ook pure producten uit eigen streek en typische producten uit Heusden-Zolder kunnen gemakkelijk op de menukaart gezet worden. Servetten en placemats in een duurzame papiersoort, tafelstukjes met fairtraderozen of seizoensbloemen geven een zaak dat extra cachet. Schorten, kokskledij, hemden, polo’s of t-shirts met het logo van de zaak maar dan wel gemaakt in fatsoenlijke werkomstandigheden zorgen ervoor dat een uitbater het verschil maakt.