Twee Fair Fashion ontwerpsters presenteren pop-up shop in Gent

Twee Fair Fashion ontwerpsters presenteren pop-up shop in Gent

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 03/09/2018
Van 7 tot 9 september kunnen liefhebbers van slow fashion in Gent hun hart ophalen in de pop-up shop Fair Fashion. Ontwerpsters Line Vanden Bogaerde en Marjan Storme tonen daar samen hun duurzame en tijdloze juwelen- en modecollectie. Helemaal Fair en Made in Belgium.
juwelenontwerpster Line Vanden Bogaerde en fashion designer Marjan Storme
Juwelenontwerpster Line Vanden Bogaerde en fashion designer Marjan Storme

Fair Fashion pop-up shop

Dat juwelenontwerpster Line Vanden Bogaerde en fashion designer Marjan Storme de creatieve handen in elkaar slaan is niet verwonderlijk. Ze delen immers hun passie voor tijdloos design en hun liefde voor eerlijke, duurzame mode. Bovendien vormen hun creaties samen een sterk, smaakvol geheel.

Line Vanden Bogaerde is een Gentse vaste waarde, en brengt met haar merk VA-TOUT abstracte juwelencollecties uit gerecycleerd zilver en fairtrade goud. Haar designs zijn puur op alle vlakken: materiaal, vorm en structuur. Ze maakt ieder juweel met de hand in haar Gentse atelier.

Marjan Storme is een nieuw talent met haar eigen Made in Belgium modemerk. Haar designs zijn cruciale basics met een eigenzinnig kantje, gebracht in een verhaal van slow fashion en duurzaamheid.

De pop-up shop Fair Fashion loopt van 7 tot 9 september in Casa Argentaurum in Gent.

Praktische informatie

  • Vrijdag 7 en zaterdag 8 September: 12u tot 19u
  • Zondag 9 September: 11u tot 17u
  • Adres: Brabantdam 68, 9000 GENT (Casa Argentaurum)
  • Facebook-event