Maak kennis met In Limbo

Maak kennis met In Limbo

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 02/09/2019
'In Limbo' is een platform voor gedeeld gebruik en hergebruik van materiaal voor (socio-)culturele organisaties en tijdelijke invullingen in Brussel
Rotor DC
Hergebruik wandtegels van Solvaygebouw, Brussel voor kantoor van Perspective Brussels door Rotor DC

'In Limbo' is een platform voor gedeeld gebruik en hergebruik van materiaal voor (socio-)culturele organisaties en tijdelijke invullingen in Brussel. Het is een samenwerking tussen Toestand, Zinneke, De Munt en Rotor DC met steun van Leefmilieu Brussel. De initiatiefnemers willen zo het probleem aanpakken van eenmalig gebruik, verspilling en afval in de (socio-)culturele sector. Het initiatief wil ook uitwisseling en onderlinge hulp binnen de sector stimuleren. Niet-gebruikte materialen gaan naar verenigingen met minder middelen.

Een jaar geleden werd In Limbo gelanceerd als pilootproject. Het werd meteen een succes, in die mate dat de initiatiefnemers de toenemende vraag soms moeilijk kunnen bijbenen. In het najaar 2019 zet het project stappen naar Limbo 2.0: een vernieuwd online platform, op termijn gekoppeld aan een stockageruimte / fysieke winkel.

Vanaf 1 september 2019 is de vernieuwde site www.inlimbobxl.org live. Wie interesse heeft en de principes van het project onderschrijft, kan zich als gebruiker registreren. 

We wensen In Limbo veel succes toe! 

Ook gepost in: Delen