Help mee aan een boek over seizoensgroenten en -fruit

Help mee aan een boek over seizoensgroenten en -fruit

Velt
geschreven door Veltlaatst aangepast op 08/05/2017
Het hele jaar door vind je veel verse groenten in de supermarkt. Vaak komen die uit verre landen, en dat weegt op onze ecologische voetafdruk. Daarom wil Velt seizoensgroenten en –fruit sterker op de kaart zetten. Mét een boek! Maar om dat te maken, zijn we op zoek naar €8000.

Waarom dit boek?

  •  Heel wat kennis over seizoensgroenten en –fruit gaat verloren. En dat is bijzonder jammer. Daarom bundelen we alle info in één handig boek.
  •  Door te kiezen voor seizoensgroenten en –fruit, gaan we voluit voor een duurzame levensstijl. En dat is nodig als we onze voetafdruk willen verkleinen.
  •  Wat kun je bijvoorbeeld klaarmaken met de zoveelste kool in de winter? Dit boek geeft je bijzonder veel inspiratie om zelf aan de slag te gaan in je keuken.

Hoeveel hebben we nodig?

We willen dolgraag dit boek maken, maar daarvoor moeten we eerst €8000 inzamelen. Dit bedrag hebben we o.a. nodig om de auteur te betalen, een fotograaf in te huren en het boek te drukken. Als ons dat lukt, is een lancering eind 2018 een feit!

Elke bijdrage is ontzettend belangrijk om de kennis over seizoensgroenten en –fruit in leven te houden en te delen met anderen. Help ons daarom met een gift.

Hoe help je mee aan dit boek?