Bestel je biozaden met de Velt-zadenactie

Bestel je biozaden met de Velt-zadenactie

Velt
geschreven door Veltlaatst aangepast op 07/06/2018
Hij is er weer: de Velt-zadenactie! Vorig jaar namen maar liefst 3000 tuinliefhebbers deel aan de samenaankoop van biologische zaden. Doe jij dit jaar mee?

Velt helpt iedere tuinier met veel plezier aan kwalitatieve, biologische zaden. Dankzij het systeem van een samenaankoop biedt Velt een ruime keuze én een aardige korting: 22 procent op alle zaden, 10 procent op pootgoed, plantgoed en paddenstoelenbroed.

Enkel Velt-leden kunnen via deze samenaankoop zaden bestellen. Ben je nog geen Velt-lid, dan nodigen we je graag uit om je aan te sluiten. Je geniet dan meteen van de ledenkorting en de vele andere ledenvoordelen! Je kunt lid worden van Velt via www.velt.nu/word-lid of rechtstreeks via het bestelformulier van de samenaankoop op de website.

  • Het aanbod is in ieder geval weer wat uitgebreid. Dat betekent opnieuw een enorme hoeveelheid aan zaden, poot- en plantgoed én paddenstoelenbroed.
  • Én dat allemaal tegen een zo laag mogelijke prijs. Want met de Velt-zadenactie krijg je 22% korting op alle zaden en 10% op poot- en plantgoed en paddenstoelenbroed.

Bestellen kan tot 15 december 2016. Meedoen? Klik hier.