Wereldwinkels gesloten, Oxfam webshop blijft open

Wereldwinkels gesloten, Oxfam webshop blijft open

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 24/03/2020
Dankzij actieve vrijwilligers kan de webshop 24/24 en 7/7 open blijven

Net als iedereen maakt het team van Oxfam Wereldwinkels zich zorgen over ieders gezondheid tijdens deze Corona-crisis, met extra aandacht voor de meest kwetsbaren. De Oxfam Wereldwinkels sloten de deuren op 18 maart 2020. (De Oxfam-tweedehandswinkels waren al eerder dicht.) De grootdistributie (bv. naar supermarkten) blijft wel draaien. Ook de klantendienst blijft beschikbaar. En dankzij actieve vrijwilligers kan de webshop 24/24 en 7/7 open blijven.

Steun Oxfam, bestel online

Bestel je favoriete faire voedingsproducten van Oxfam via de webshop en laat je bestelling aan huis leveren (in sommige winkels kun je ook afhalen op afspraak)

>>> shop.oxfamwereldwinkels.be 

De standaard verzendkost werd aangepast en is nu €4,95 (i.p.v. €6,95) en de verzending is gratis vanaf €50 (i.p.v. 100€). 

Basta maffia pasta

Wie nu graag extra pasta in huis haalt, krijgt er van Oxfam Wereldwinkels het mooie verhaal bij van Libera Terra in Sicilië, ontdek het hier

Paaschocolade 

Al zin in paaschocolade? Kies voor eerlijke chocolade, steun boeren die een leefbaar inkomen willen uit de teelt van cacaobonen en lees hier meer over ECOOKIM (Enterprise Co-opérative Kimbè) uit Ivoorkust die chocolade levert aan Oxfam Wereldwinkels.