Voorjaarseditie van Vreucht van Eigen Bodem op zondag 19 maart 2017 (14 - 18u) in de Bottelarij

Kom op zondag 19 maart proeven, ontdekken, netwerken en meevieren. Van bij de start in 2014 staat Vreucht van Eigen Bodem voor een leuke, authentieke markt waarbij je de mogelijkheid hebt lokale producten, die passen bij onze ideeën en ons gedachtegoed, te proeven en te kopen. Op de markt vind je ook allerlei infostands en we organiseren er randactiviteiten. Dit jaar organiseren we naast de traditionele najaarseditie ook een markt in het voorjaar, op zondag 19 maart.
Sfeerbeeld van Vreucht van Eigen Bodem op 6 november 2016

Onze standhouders gaan van telers van ecologische vruchten over kruidenexperts tot verkopers van lokale producten. Op http://www.vreuchtvaneigenbodem.be/vreuchtaanbod vind je het overzicht van de standhouders.
Wil jij ook deelnemen als standhouder? Schrijf je dan in op http://www.vreuchtvaneigenbodem.be/praktisch vóór vrijdag 17 maart.

Wil jij ook jouw fiets of een stukje ervan laten herstellen, breng het dan mee op 19 maart. Chris van Riet van Ulbike herstelt fietsen en fietsonderdelen op Vreucht van Eigen Bodem. Enkele herstellingen biedt hij zelfs gratis aan. Schrijf je hiervoor in op ulbike@telenet.be vóór vrijdag 17 maart.
QuiVive zorgt voor de muzikale omlijsting en er worden enkele actieve workshops aangeboden.

Neem jij ook deel aan de fairtradebrunch in buffetvorm aan € 18 p.p.? Van 11 uur tot 14 uur krijg je een uitgebreid assortiment (h)eerlijke lekkernijen aangeboden in het restaurant van de Bottelarij. Reservatie is vereist op info@debottelarij.be of telefonisch op 012/21 42 84.

Bijkomende info
Locatie: de Bottelarij, Ulbeekstraat 21, Ulbeek (Wellen).
Wanneer: van 14 uur tot 18 uur
Jouw bezoek aan Vreucht van Eigen Bodem is gratis. Uitgebreide info vind je op http://www.vreuchtvaneigenbodem.be

Vreucht van Eigen Bodem zaait uit. Naast de voorjaarseditie in Ulbeek wordt Vreucht van Eigen Bodem ook georganiseerd op volgende data en locaties:
- Zaterdag 20/05/2017 op ‘de goei wei’ in Houthalen
- Woensdag 04/10/2017 op het Klokkeplein in Bilzen, samen met de jaarmarkt en kermis

Wil jij ook meewerken aan Vreucht van Eigen Bodem of wil je Vreucht van Eigen Bodem organiseren in jouw buurt? Neem dan contact op met Hugo Tresinie op 0496/25.07.18 of mail naar info@vreuchtvaneigenbodem.be
 

Ook gepost in: Huis & Energie Mobiliteit