Bestel biozaden voor de tuin met de Velt-zadenactie

Bestel biozaden voor de tuin met de Velt-zadenactie

Velt
geschreven door Veltlaatst aangepast op 05/11/2015
Op zoek naar kwalitatieve biozaden voor je tuin? Via onze zadenactie kun je de grootste variatie aan groenten, kruiden, bloemen, kiemgroenten, pootaardappelen, paddenstoelen en plantgoed bestellen tegen de scherpste prijzen. Wie lid is van Velt (of dat wordt) kan met onze samenaankoop genieten van kortingen tot 22%.

Velt, de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren, helpt iedere tuinier graag aan kwalitatieve, biologische zaden. Vanaf dit jaar stellen we je drie opties voor om deze zaden te bemachtigen. Het gaat om louter zaadvaste rassen.

1. Samenaankoop

Voor de samenaankoop werken we vanaf dit jaar samen met Van der Wal, die op haar beurt samenwerkt met onder meer De Bolster en Carel Bouma, al vele jaren onze vaste telers van biologische zaden en pootgoed.

Welke voordelen geniet je als Velt-lid bij deze samenaankoop?

  • 22% korting op het volledige assortiment van groente- en bloemenzaden.
  • 10% korting op biologisch pootgoed, plantuien, sjalotten, knoflook en paddenstoelenbroed.
  • Je bespaart ook op de verzendingskosten als je bestelt via een Velt-afdeling

Meer weten over deze samenaankoop? Klik hier
 

2. Speciale zaden via Biosano

De liefhebber van speciale rassen verwijzen we graag naar de webshop van Biosano. In deze webshop vind je meer dan 1000 zaden, waaronder vanaf dit jaar ook heel wat bijzondere kruiden. Je kunt er terecht voor een goede selectie van Le Biau Germe, De Bolster, Semailles, Bingenheimer, Saatgut AG en heel wat kleinere zadenveredelaars zoals De Akelei.

Welke voordelen geniet je als Velt-lid bij Biosano?

  • 10% korting op je bestelling.

Meer weten over deze speciale zaden? Klik hier
 

3. Zaden ruilen via de Velt-zadenwerkgroep

Velt leidt de echte 'zaadfanaat' graag naar de Velt-zadenwerkgroep. Deze Velt-werkgroep organiseert workshops, voordrachten en ruilmarkten. Bij de zadenwerkgroep kun je zaden komen ruilen: breng je zelf gewonnen zaden mee en kies uit een hele waaier aan bijzondere zaden. De voorbije twee jaar heeft deze groep onder andere een verzameling van meer dan 100 tomatenrassen opgebouwd.

Welke voordelen geniet je als Velt-lid bij de Zadenwerkgroep?

  • Zaden testen en ruilen
  • Deelnemen aan tal van activiteiten
  • Je krijgt een heleboel leuke extraatjes.

Meer weten over de Velt-zadenwerkgroep? Klik hier