Background Educations zet in op duurzaamheid

Background Educations zet in op duurzaamheid

Eva van Velzen
geschreven door Eva van Velzen laatst aangepast op 05/09/2016
Background Educations wil ervoor zorgen dat volwassenen die interesse hebben om de wereld en de mens beter te begrijpen – vanuit filosofisch, psychologisch, antropologisch, economisch, duurzaamheids- of ander oogpunt – hier de mogelijkheid toe krijgen.

Ook toe aan nieuwe inspiratie? Ontdek het concept van Background Educations met academische opleidingen voor volwassenen met weinig tijd. Zonder examens (!), wel met certificaat. Duurzaamheid is dit jaar één van de grote thema's. 

Smart Cities

Hoe kunnen we vanuit de steden de wereld op een goede manier veranderen? Wat zijn living labs, triple helix en smart grids? Hoe zit het met de stedelijke luchtkwaliteit en hoe optimaliseren we de stedelijke mobiliteit? Wat is de impact van technologie op de manier waarop burgers interageren met elkaar en met hun overheid en hoe ziet burgerparticipatie eruit in het digitale tijdperk? 
Kom het te weten dankzij deze tweewekelijkse avondcursus, gegeven door acht lectoren en met cursusmateriaal op universitair niveau.

Korting

Schrijf je snel in voor de laatste plaatsen op www.backgroundeducations.eu en gebruik de code 'ikdoemee_175' voor € 50 korting op één van de programma's.