Zwanger of bevallen? Win een cadeaubon van 50 euro

Zwanger of bevallen? Win een cadeaubon van 50 euro

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 08/09/2016
De voorbije drie jaar gaf My Fair Baby jonge ouders tips over duurzame verzorging, voeding, kleding en speelgoed. Met een eindenquête willen we peilen naar de kennis rond duurzaamheid en baby's. Door ze in te vullen maak je kans op een cadeaubon van 50 euro bij webwinkel Kudzu.

Drie jaar geleden verspreidde My Fair Baby een enquête, waarmee we peilden naar wat (toekomstige) ouders weten en denken over duurzaamheid en eerlijke handel. Op deze manier kregen we een beeld van de (aankoop)keuzes die ouders maken voor hun baby's en de eventuele knelpunten voor het al dan niet maken van duurzame keuzes. Drie jaar later, nu het project My Fair Baby ten einde loopt, willen we kijken of er een evolutie is.

Maak kans op een cadeaubon van 50 euro

We richten ons met deze enquête vooral naar mama's en papa's die een kindje verwachten of het afgelopen jaar een baby kregen. Door ze in te vullen, maak je kans op een cadeaubon van 50 euro bij Kudzu. Deze webwinkel heeft een groot aanbod ecologische en eerlijke producten voor baby's. Het invullen van de enquête neemt zo'n 10 minuten in beslag. Eind september maken we de winnaar bekend.

Vul hier de enquête in

Deel de enquête ook met andere ouders

Ken je nog jonge of toekomstige ouders? Stuur hen dan zeker de link naar deze enquête door. Hoe meer mensen ze invullen, hoe beter we een beeld kunnen vormen van de bestaande kennis en noden rond duurzaamheid en baby's.

Lees alle info over My Fair Baby (tips & tricks, getuigenissen) op www.myfairbaby.be