(Ver)huur een fiets op Rent My Bike

Op Rent My Bike kan je vanaf nu overal ter wereld fietsen huren en verhuren vanaf je smartphone, tablet of pc. Op die manier gebruik je fietsen van particulieren om een stad of streek op twee wielen te verkennen. Het kan maar zo gemakkelijk zijn.
Rent My Bike

Rent My Bike is een online peer to peer fietsverhuurdienst. Die maakt het mogelijk dat je als fietser overal kan beschikken over een fiets. Of je nu op je vakantiebestemming een fietstochtje wil maken, of in de stad even een fiets voor een paar uurtjes nodig hebt, Rent My Bike biedt de oplossing. Fietsen transporteren is niet alleen een ingewikkelde klus, de transportsystemen zijn meestal redelijk duur en in bepaalde gevallen onveilig. Door een fiets te huren op Rent My Bike hoef je jezelf van deze zaken niets meer aan te trekken. Gewoon online een fiets reserveren, ophalen en fietsen. Betalingen gebeuren via de website.

Als huurder kan je gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of pc een fiets zoeken, reserveren en betalen. Na confirmatie van de verhuurder kan je de fiets op het afgesproken tijdstip ophalen. Als verhuurder kan je enkele euro's verdienen aan je stilstaande fiets door die op de site te huur aan te bieden. En tevens helpt je er nog je medemens mee door die in keuze te voorzien.

www.rentmybike.be

Ook gepost in: Mobiliteit Genoeg