UITNODIGING 28 maart: eerste My Fair Baby-wandeling langs Antwerpse eco-adresjes

UITNODIGING 28 maart: eerste My Fair Baby-wandeling langs Antwerpse eco-adresjes

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 18/05/2020
Op zaterdag 28 maart lanceert My Fair Baby haar eerste stadsplan. Dat leidt ouders via 2 wandelroutes van 3,5 kilometer langs Antwerpse winkels en horecazaken met duurzame voeding, ecologische babyspullen en leuke tweedehands hebbedingen.

De papieren kaart geeft onder meer een overzicht van samentuinen in de stad, borstvoedingsplekken, fietsenmakers en Antwerpse kinderwebwinkels.

Zaterdag 28 maart: (pers)lancering My Fair Baby-wandeling met gids

U bent van harte uitgenodigd om de My Fair Baby-wandeling officieel mee in te komen lopen.  Op zaterdag 28 maart verzamelen we om 10u bij Boobs 'n Burps (Gijzelaarsstraat 20 in Anwerpen) en vertrekken van daaruit voor een tocht langs verschillende ecopunten. We houden halt bij een aantal adresjes, waar de uitbaters een woordje uitleg geven over hun verkooppunt of initiatief. Bij de Biologisch-Dynamische Bakkerij komen we even tot rust met een hapje en drankje.
Contacteer leen@bewustverbruiken.be of 02/ 894 46 16 om uw deelname te bevestigen, of voor meer info of beeldmateriaal.

Wandeling op eigen houtje of groepswandeling met gids

Het My Fair Baby-ecoplan kwam tot stand met steun van de Stad Antwerpen. De papieren versie zal onder meer verdeeld worden via het Antwerpse Ecohuis en enkele ecopunten op de kaart. Ouders die de wandeling op eigen houtje willen maken, kunnen de route ook downloaden op www.myfairbaby.be. Alle punten van het plan zijn ook terug terug te vinden op antwerpen.ecoplan.be. My Fair Baby biedt ook gegidste wandelingen voor groepen aan. Voor meer info kan je terecht bij leen@bewustverbruiken.be of 02/ 894 46 16.
Download hier de pdf van de wandelkaart

Over My Fair Baby

My Fair Baby geeft ouders via verschillende kanalen tips voor duurzame keuzes rond geboortekaartjes, doopsuiker, verzorging, voeding, kleding, kamerinrichting, mobiliteit en speelgoed voor hun kleine spruit. Netwerk Bewust Verbruiken, De Gezinsbond, Fairtrade Belgium en Vredeseilanden slaan hiervoor de handen in elkaar. Lees er alles over op www.myfairbaby.be.