Trefdag Repair Cafés Vlaanderen 2017

Op zaterdag 18 november organiseert Netwerk Bewust Verbruiken de jaarlijkse trefdag voor Repair Cafés in Vlaanderen, dé bijeenkomst voor Repair Café-vrijwilligers uit alle hoeken van het land. Ontmoet reparateurs en creatievelingen, ontdek hoe je jouw Repair Café nog beter kan doen werken en geef mee vorm aan de repareerbeweging van de toekomst. Schrijf je nu in!
© Netwerk Bewust Verbruiken

De repareerbeweging groeit! Ben jij een Repair Café-organisator, vrijwilliger, reparateur of sympathisant? Kom dan naar de Trefdag Repair Cafés Vlaanderen in Gent. Netwerk Bewust Verbruiken verwelkomt u van harte op deze dag vol repareerplezier. Ontmoet reparateurs en creatievelingen uit heel Vlaanderen. Ontdek hoe je jouw Repair Café nog beter kan doen werken en geef mee vorm aan de repareerbeweging van de toekomst.

Schrijf je in voor de jaarlijkse trefdag voor Repair Café-vrijwilligers en geef mee vorm aan de repareerbeweging van de toekomst

Programma Trefdag

Op de Trefdag kan je netwerken met andere Repair Café-vrijwilligers tijdens een walking lunch, doe je inspiratie op voor de werking van jouw Repair Café aan thematafels en kan je luisteren naar inhoudelijke sessies (door IFixit en Anthony Liekens). Heb jij nog een leuk idee voor een workshop op deze Trefdag? Laat het ons hier weten.

Dit jaar vindt de trefdag plaats in de unieke setting van het Repair & Share Fest, het repareer-, maak- en deelfeest toegankelijk open voor iedereen. Je vindt hier inspiratie bij demonstraties en workshops, er zijn interactieve stands en je kan genieten van de animatie, het lekkere eten en de unieke locatie in Gent!

Schrijf je in

Kom je graag naar deze Trefdag? Schrijf je in via deze link.

  • Datum: zaterdag 18 november 2017, van 12u tot 18u
  • Unieke locatie: in de oude stadsbibliotheek van Gent, nu tijdelijk ingevuld als NEST (Graaf van Vlaanderenplein 40 - 9000 Gent).
  • Inkom: gratis
  • Ook welkom op Repair & Share Fest: op diezelfde dag gaat ook het Repair & Share Fest van Netwerk Bewust Verbruiken door in NEST.
  • Facebook-event

 

www.wijrepareren.be

- Dit event wordt georganiseerd door Netwerk bewust Verbruiken, met steun van Departement Omgeving

Ook gepost in: Repareren