Sociale innovatie op tournee in jouw stad

Dit voorjaar trekt de Sociale InnovatieFabriek op tournee door zes Vlaamse steden, voor een Meet Up over sociale innovatie en sociaal ondernemerschap. Voor iedereen die wil meedenken over oplossingen rond maatschappelijke vraagstukken zoals klimaatverandering armoede en eenzaamheid.
Sociale Innovatie Meet Up

In elke stad geven we het woord aan vernieuwende en ondernemende projecten uit de streek en aan organisaties die iets kunnen betekenen voor maatschappelijke innovatie. Je maakt er ook kennis met de Sociale InnovatieFabriek. We vertellen je alles over de manier waarop we projecten begeleiden en ondersteunen.

Stel jouw idee of project voor aan het publiek

En we zijn vooral benieuwd naar jouw ideeën. In elke stad geven we het woord aan mensen die hun project willen voorstellen. We geven je ook de kans om hulp te vragen van het publiek. Interesse om jouw plan voor een betere wereld te pitchen tijdens de Meet Up in jouw provincie? Laat het ons dan weten bij je inschrijving.

Tourkalender

De Sociale InnovatieFabriek organiseert de Meet Ups in samenwerking met BNP Paribas Fortis. De Meet Ups vinden telkens plaats in de namiddag. Iedereen is welkom, deelnemen is gratis maar inschrijven is wel verplicht.

Dinsdag 19 april – Antwerpen (Auditorium BNP Paribas Fortis, Meir 48)
Dinsdag 26 april – Leuven (Atrium BNP Paribas Fortis, Vital Decosterstraat 42)
Dinsdag 10 mei – Hasselt (Corda Campus, Kempische Steenweg 293)
Dinsdag 24 mei - Kortrijk (BNP Paribas Fortis, Waterpoort 1)
Maandag 6 juni – Brussel (Auditorium Marais BNP Paribas Fortis, Kreupelenstraat 4)
Dinsdag 7 juni – Gent (Parnassus, Oude Houtlei 122)

Blijf op de hoogte

Wil je erbij zijn tijdens de Meet Up in jouw provincie? Op de website van de Sociale InnovatieFabriek vind je alle info. Vul je gegevens in om de gedetailleerde uitnodiging voor de Meet Up in jouw regio te ontvangen.