Kom eens piepen op de Retrodag in De Kringwinkel

Op zaterdag 8 maart organiseert De Kringwinkel opnieuw een spetterende retrodag. Op deze speciale dag kunnen schattenjagers en snuisteraars hun hartje ophalen aan de leukste oldies uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Kom dus zeker eens een kijkje nemen in een Kringwinkel in je buurt.

Alle Kringwinkels in Vlaanderen hebben gedurende de voorbije maanden de leukste spullen uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 verzameld. Een schat aan unieke stukken die de sfeer van retro tot kitsch weer levend maken. Meubels, verlichting, kleding en accessoires, affiches of elpees: je kan het zo gek niet bedenken of het is op 8 maart in één van De Kringwinkels te vinden.

Betaalbare spullen met een verhaal

Steeds meer mensen ontdekken dat een goede mix van nieuw en tweedehands een origineel en hip interieur oplevert. Oude  spullen hebben hun eigen verhaal. En ze zijn betaalbaar in de Kringwinkels. Zo kan ook wie een beperkt budget heeft een aparte sfeer scheppen. Bovendien levert kopen in De Kringwinkel een mooie bonus op: perfect bruikbare spulletjes worden van de afvalberg gered en de kringloopsector biedt werk aan kortgeschoolden en langdurig werklozen. Zo kunnen we heel overtuigd zeggen dat ‘Wie kringt, die wint!’ Met muziek uit de jukebox, crazy uitgedoste medewerkers en grappige acties maken De Kringwinkels er op 8 maart een verrassende dag van voor iedereen.

Praktisch

Zaterdag 8 maart 2014 in de Kringwinkels, tijdens de openingsuren.
Het volledige activiteitenoverzicht per winkel vind je op  www.dekringwinkel.be