Kies jij voor bio?

Kies jij bio? Hoeveel, waar, waarom koop je bio of niet? Met een nationale enquête over bio probeert BioForum beter inzicht te krijgen in de beweegredenen van consumenten en consumptieprofielen. Mooi meegenomen: je maakt ook nog eens kans op één van de 50 pakketten biochocolade.
Chocolade - foto Belvas

Als deelnemer van de enquête maak je kans op één van de vijftig verrassingspakketten met biologische chocolade van lekkere merken als Belvas, Ethiquable, Green Dream, Magic Chocolates, Naturata en Oxfam Fair Trade! Met de resultaten van deze enquête kunnen biowinkels en bioproducenten hun aanbod beter afstemmen op jouw vraag. Als non-profit informatiepunt over bio kan BioForum ook leren uit de enquête. Zo weten we nog beter hoe we consumenten best informeren over wat bio is, hoe je het herkent en waar je het kan vinden.

Meedoen kan tot 23 maart

Deze enquête loopt in heel België, in het Nederlands en in het Frans. De enquête start nu en eindigt op 23 maart 2015. De e-mailadressen gaan niet naar derden en blijven bij BioForum Vlaanderen vzw en Apaq-W (voor de Franstalige deelnemers). Benieuwd naar de resultaten nadien? Ontdek het op de Facebookpagina Lekker Bio of op deze website.

BioForum kijkt uit naar jouw deelname, bedankt om ons te helpen!

Deelnemen doe je hier.