Ga op moestuinvakantie met Velt

Ga op moestuinvakantie met Velt

Velt
geschreven door Veltlaatst aangepast op 19/03/2018
In de zomervakantie organiseren Velt en Top Vakantie een moestuinweek voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens deze week ontdek je hoe je zaait, plant, wiedt en oogst, welke leuke beestjes zich verstoppen in de tuin, dat onkruid lekker is en hoe je een ecosmos maakt. Schrijf je snel in voor een zomer vol moestuinpret!
© Velt

Ga mee op moestuinvakantie

Na het succes van de twee vorige edities kon een vervolg op dit mooie verhaal niet uitblijven. Dit jaar organiseert Velt samen met Top Vakantie maar liefst acht edities van de moestuinvakantie.

Tijdens een dagkamp van vijf dagen (maandag tot vrijdag) gaan kinderen samen met de begeleider op avontuur. Elke dag ontdekken ze wat er in een moestuin allemaal te beleven valt. En dat is veel meer dan zaaien, wieden en oogsten! Wat dacht je van een kriebelbeestjessafari, het grote seizoensgroentenspel, een lekkere onkruiddag en een echt ecosmosfeest!

Kriebelt het al? Schrijf je dan nu snel in voor een kamp bij jou in de buurt!

Schrijf je in

Deze moestuinvakanties zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Schrijf je in voor de Moestuinweek in Antwerpen, Hasselt, Brugge, Gent, Koksijde, Aalst of Leuven. Rekensom voor het moestuinkamp (5 dagen, 200 euro):

  • Velt-lid (actiecode: VELT+lidnummer): -30 euro
  • Terugbetaling door Partena Ziekenfonds (30%): - 60 euro
  • Terugbetaling door Partena Ziekenfonds (5 euro/dag): - 25 euro. Bij CM en Vlaams Neutraal Ziekenfonds krijg je ook 5 euro per dag terugbetaald, bij Bond Moyson 4 euro.
  • Fiscaal voordeel (tot 11,20 euro per dag): - 56 euro
  • Totaal: 29 euro

*De terugbetaling door Partena en via belastingsaftrek gebeuren later, als Velt-lid betaal je op het moment van inschrijving 170 euro. Vermeld zeker Velt + je lidnummer.

 

Vakantiebrochure Top Vakantie en Velt