Fotowedstrijd Ecopolis met als thema “duurzame (r)evolutie"

Fotowedstrijd Ecopolis met als thema “duurzame (r)evolutie"

Greenpeace Belgium
geschreven door Greenpeace Belgiumlaatst aangepast op 15/04/2014
Greenpeace organiseert een fotowedstrijd met als thema "duurame (r)evolutie". Hoe zou jij dat in beeld brengen? Misschien heb je thuis wel een ingenieus concept staan waarmee je de planeet wil redden. Of ken je een technologie met heel wat potentieel voor een groenere toekomst. Ook een leuke moestuin, een coole fiets of een piepklein huis kunnen net zo goed inspiratie geven. Inzenden kan tot 18 mei.
Fotowedstrijd Ecopolis Greenpeace

Deze zomer organiseert Greenpeace de tentoonstelling Ecopolis, in samenwerking met de kustgemeente Bredene. Originele, maar vooral duurzame oplossingen voor vandaag en morgen komen er aan bod. Denk aan hernieuwbare energie, maar ook aan innovatieve concepten voor wonen, mobiliteit en voeding.

Deelnemen tot 18 mei

Aan de tentoonstelling is een fotowedstrijd gekoppeld, die loopt van 17 maart tot en met 18 mei. Deelnemen is heel eenvoudig: op deze website kan je registreren en een foto uploaden (1 inzending per deelnemer). Wees creatief: foto’s van bijvoorbeeld windmolens of zonnepanelen zijn er al genoeg. De winnaar - die een Granville fiets wint - wordt aangeduid door een jury van professionele fotografen. Ook de tweede en derde beste inzending krijgen een prijs. Daarnaast is er ook een publieksprijs.

Winnende foto's tentoongesteld in Bredene

Vanaf 19 mei tot en met 25 mei kan je op deze website stemmen op de foto die jij de beste vindt. Vraag dus aan vrienden en familie om op jouw inzending te stemmen. De drie foto’s met het meeste aantal stemmen vallen in de prijzen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De winnende foto’s krijgen ook een plaats op de tentoonstelling Ecopolis, deze zomer in Bredene.

 

Fotowedstrijd Ecopolis