Festival van Verbinding openingsweekend 1 > 3 september

Festival van Verbinding openingsweekend 1 > 3 september

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 25/08/2023
Op dit festival ontdek je initiatieven, organisaties, ondernemers en locaties die vanuit het hart, gedreven door maatschappelijke verantwoordelijkheid, zorg dragen voor verbinding met jezelf, anderen en de omgeving.

 

Het Festival van Verbinding is een jaarlijks terugkerend evenement. Het zet de schijnwerpers op initiatieven, organisaties, ondernemers en locaties die vanuit het hart, gedreven door maatschappelijke verantwoordelijkheid, zorgen voor verbinding met jezelf, met anderen en met de omgeving. 

In de hele maand september 2023 kun je waardevolle activiteiten bijwonen uit het festivalprogramma, zie www.festival-van-verbinding.com

 

Openingsweekend 

De Transformisten ziet je alvast graag deelnemen aan het openingsweekend op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 in de Blikfabriek. Dat is een fijne, sociale en creatieve plek in de Krugerstraat 232, 2660 Antwerpen (Hoboken). Onze coördinator Inez Louwagie zal op 2 september deelnemen aan een panelgesprek over duurzame positieve impact creëren. We kijken ook uit naar de andere workshops, lezingen, filmvoorstellingen, gesprekken, bijdragen van kunstenaars die ons dat weekend zullen voeden, inspireren en verbinden met andere "Transformisten". 

Programma & tickets 

Het uitgebreide programma van het openingsweekend vind je op www.festival-van-verbinding.com. Via die website kun je ook tickets bestellen, voor één workshop betaal je 10 euro, voor een dagpas 25 euro. Loop je meteen warm voor het hele festival, steun dan door een festivalticket te kopen van 45 euro (niet alleen geldig tijdens het openingsweekend maar gedurende de hele maand).