Biobeurs Biolicious in Antwerpen

Biobeurs Biolicious in Antwerpen

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 28/09/2016
Het evenement Biolicious pakt uit met een interessant en interactief aanbod. Laat je onderdompelen in lezingen en workshops over eco-, natuurlijke, duurzame en groene producten. Ontdekken, uitproberen, informeren en inspireren… het kan allemaal op zaterdag 29 en zondag 30 oktober in De Waagnatie in Antwerpen.

Ontdek een wereld vol bio-, eco-, natuurlijke, duurzame en groene producten

Biolicious is de consumentenbeurs voor iedereen met een actieve interesse in bio-, eco-, natuurlijke en plantaardige producten én een gezonde levensstijl. Ontdek hier het volledige programma.

Workshops

Vraag je jezelf soms af hoeveel chemicaliën er in jouw shampoo zitten? Naast natuurlijke shampoo kopen, kan je het ook zelf maken. In de interactieve workshop ‘Hoeveel chemicaliën smeer jij op jouw hoofd?’ maak je op een eenvoudige manier 100% natuurlijke kruidenshampoo. 

Lezingen

  • Lim Adriaenssens van Futureproofed komt spreken over het klimaat. Futureproofed is een consultancykantoor dat advies geeft over energie-efficiëntie en het verlagen van de CO2-uitstoot.
  • CEO Mark Adriaenssens van Out of Use komt spreken over de kunst van het recycleren.
  • Benno Geertsma van Natuurpunt legt de link tussen natuur en welzijn.
  • Sarah Brouwers komt spreken over ‘Organiseer en heers’. Het is haar passie om praktische oplossingen te zoeken voor de dagdagelijkse dingen die stress veroorzaken. Organiseren is haar manier om het leven in handen te nemen. Zo heeft ze meer tijd voor familie en kan ze steeds thuiskomen in een ordelijk huis.
  • Twee gastsprekers van de Icefish campagne getuigen over de Operation Grindstop op de Faroër Eilanden en over Operation Jairo (bescherming schildpadden).

Win een ticket

Netwerk Bewust Verbruiken mag 5 gratis tickets wegschenken. Kijk op onze Facebookpagina om een ticket te winnen! Niets gewonnen? Voer dan deze reductiecode in 'BL16BVB' en krijg 2 euro korting op jouw ticket.