Grootste Trefdag Samenhuizen in 10 jaar

Grootste Trefdag Samenhuizen in 10 jaar

Samenhuizen
geschreven door Samenhuizenlaatst aangepast op 30/11/2016
Samenhuizen vzw organiseert de Trefdag in de Zebrastraat. Daarmee strijkt de hele Vlaamse en Brusselse samenhuis-beweging neer in Gent. Er zullen meer dan 20 projecten vertegenwoordigd zijn: van bestaande woongroepen tot prille initatieven.

Alleen al uit Oost-Vlaanderen komt er ervaring en kennis bijeen vanuit 10 projectsites te Zottegem, Zingem, Gent (minstens 6), Vinderhoute en Sint-Niklaas. Op de projectenbeurs, in workshops en in de lounge nodigen we iedereen uit om expertise uit te wisselen en te komen luisteren naar boeiende verhalen en getuigenissen. Samenhuizen vzw vervult hierbij haar rol als platform waarop vraag en aanbod elkaar treft, ook in levende lijve !

Het volledige programma

Wat? Trefdag Samenhuizen
Waar? Zebrastraat Gent
Wanneer? Zaterdag 3 december 13u30-18u30

Samenhuizen vzw zorgt het hele jaar door voor ontmoetingsmomenten en informatie over diverse vormen van gemeenschappelijk wonen, zowel voor particulieren als professionelen. Een volgende activiteit is de Nieuwjaarsreceptie in Brugge op zondag 29 januari. Met de bus gaan we het eerste weekend van mei op groepsreis naar Nederland. Dichterbij projecten bezoeken kan op de Samenhuizen dag 20/21 mei.
Wie sneller contact wil opnemen, kan ook met zijn vragen of verhaal terecht op de Zitdag in het AC Zuid op het Woodrow Wilsonplein te Gent. Dit op afspraak op dinsdagvoormiddag via gent@samenhuizen.be. Op het kantoor van Samenhuizen vzw te Vilvoorde kan je terecht op maandag of donderdag na een seintje op info@samenhuizen.be.

lijst van alle initiatiefgroepen, oproepjes, agenda met alle infomomenten en activiteiten, en veel meer op

www.samenhuizen.be

 

Flyer Trefdag Samenhuizen
Want wat is er praktischer dan alle informatie over samenhuizen onder één dak?