Bijleren over cohousing?

We maken met z'n allen steeds vaker duurzame keuzes op het vlak van wonen, meer en meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor cohousing of andere samenhuisvormen. Maar hoe start je je eigen cohousingproject? En wat komt erbij kijken? Hoe vind je de benodigde centen voor zo'n project? En hoe haal je het maximale uit duurzaamheid? Dit en meer leer je bij tijdens de Samenhuizen Academy tijdens aanstaand schooljaar.
samenhuizen academy
samenhuizen academy

Het opzetten van een cohousingproject is niet altijd evident en heeft vele aspecten. Daarom nodigt Samenhuizen vzw experts uit verschillende velden uit om hun licht laten schijnen over verschillende facetten van cohousing. Na het volgen van de lessenreeks is het de bedoeling dat je de eerste kennis en tools in handen hebt om zelf je eigen project te starten. 

De lessenreeks van in totaal negen lessen gaat van start vanaf oktober. De lessen vinden plaats op zaterdag namiddag in Brussel, elke maand is er 1 les. Meer info over het programma, de lesdata en inschrijving vind je op de website van Samenhuizen. Heb je een vraag? Laat het ons weten!