Share Fest. Want delen is een feest!

Share Fest. Want delen is een feest!

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 23/11/2023
Op 25 november zetten we een Share Fest op in samenwerking met de Stad Antwerpen. Ontdek, doe mee, feest mee
Share Fest 2023 - organisatie De Transformisten i.s.m. Stad Antwerpen - Illustratie: Astrid Verplancke
Share Fest 2023 - organisatie De Transformisten i.s.m. Stad Antwerpen - Illustratie: Astrid Verplancke

 

Op zaterdag 25 november 2023 organiseert De Transformisten het Share Fest in Antwerpen. De centrale locatie is De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16-22, 2600 Berchem (op 13' stappen van station Berchem, ook bereikbaar met bus en tram).

Je kunt er deelnemen aan inspiratiesessies, workshops, ontmoetingen, lezingen, ruilwinkels of gewoon even bijpraten. En feest vieren natuurlijk!

 

WAAROM EEN DEELFEEST?

Delen is aan een steile opmars bezig. Van het delen van auto's en fietsen over samentuinen, samenhuizen en coworken tot het delen van kennis, babyspullen, sportgerief, werkgereedschap, laptops, atelierruimte, speelgoed, ... In zowat alle domeinen van ons privé- en werkleven is het vandaag mogelijk om diensten, producten, kennis of ruimte te delen met anderen.

Maar delen is niet enkel een sympathiek tijdverdrijf. Het is een belangrijk onderdeel van een sociale circulaire economie. Achter de huidige deeltrend schuilt een transitie naar een nieuw maatschappelijk en economisch model, waar het welzijn van de mens en de natuur centraal staat in plaats van economische groei.

 

MAAK KENNIS MET HET PROGRAMMA

HIER VIND JE INFO OVER PROGRAMMA & TICKETS

 

PARTNERS 

In samenwerking met Stad Antwerpen - team Commons

We werken ook samen met Avansa regio Antwerpen, Beweging.net Antwerpen, Buurtwerk Posthof, Catapa, Clothing Loop, Commons Lab, Coop Centraal, Curieus, De Beek, De Nieuwe Vrede, Green Deal Huren en Delen, Growfunding, Klimplant, KlimaatContact, Oppepper, Repair&Share, Wij delen, Yust hotel en vele andere (deel)initiatieven

Met steun van de Vlaamse overheid 

 

Foto: Wij delen / Peerby Belgium
Foto: Wij delen / Peerby Belgium
Ook gepost in: Onze projecten