Save the date: 28/11 Grootste Spaghettislag ter Wereld voor Babytheek Brussel

Save the date: 28/11 Grootste Spaghettislag ter Wereld voor Babytheek Brussel

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 07/10/2020
Brussel Helpt organiseert op zaterdag 28 november een take away-editie van de Grootste Spaghettislag ter Wereld. De opbrengst gaat naar Babytheek Brussel! Doe je mee?

 
Babytheek Brussel

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van nieuwszender BRUZZ en partners. Dit jaar kiest Brussel Helpt ervoor om Babytheek Brussel te steunen. Daar zijn we natuurlijk superblij mee, zoals je hier kunt lezen

De Babytheek is een bibliotheek voor babyspullen, een handig uitleensysteem voor spullen die je maar kort nodig hebt. Of je nu klein woont, een beperkt budget hebt of radicaal wil kiezen voor minder spullen… De Babytheek is hét antwoord voor jonge gezinnen op zoek naar duurzaam babymateriaal. Lees meer op www.babytheek.be.

De allereerste Babytheek opende in 2018 de deuren in GC Elzenhof in Elsene (Brussel). Het initiatief oogstte meteen succes. In Vlaanderen volgden al 10 steden en gemeenten het voorbeeld van Babytheek Elzenhof. Dat aantal blijft groeien...

Ook in Brussel wil de Babytheek heel graag uitbreiden, ook op andere Brusselse locaties jonge gezinnen bereiken. Met de steun van Brussel Helpt wordt dat mogelijk!

 
De Grootste Spaghettislag ter Wereld, take away-editie

Op zaterdag 28 november 2020 organiseren BRUZZ en partners voor de derde keer ‘de Grootste Spaghettislag ter Wereld’. Vanwege de coronacrisis wordt dat een bijzondere take-away editie. 

Deelnemen en Babytheek Brussel steunen kan op 3 manieren:

  1. Bestel spaghetti: trommel je bubbel op en bestel samen spaghetti bij een Brusselaar in jouw buurt. Opgelet, vooraf reserveren is noodzakelijk 
  2. Maak spaghetti: ga zelf achter de kookpotten staan en nodig Brussel uit om bij jou spaghetti af te halen. Dat doe je door jouw spaghetti-event te registreren. Brussel Helpt gaat je helpen om het volledig corona-proof aan te pakken (o.m. door bakjes te voorzien voor afhaalmaaltijden) 
  3. Doneer een abonnement: schenk een jaarabonnement voor de Babytheek Brussel ter waarde van 20 euro 

Alle info op brusselhelpt.be

 

Ook gepost in: Onze projecten