Jongeren, maak kennis met de opvolger van de Millenniumdoelstellingen

Jongeren, maak kennis met de opvolger van de Millenniumdoelstellingen

Wijnand Stoefs
geschreven door Wijnand Stoefslaatst aangepast op 06/03/2015
Breder, duurzamer en ambitieuzer. Na 15 jaar is het tijd voor een stevige opvolger van de Millenniumdoelstellingen: de Sustainable Development Goals. Jongeren kunnen op 4 april kennismaken met deze Duurzame Ontwikkelingsdoelen, tijdens een interactieve namiddag met activisten en ondernemers, schrijvers en wetenschappers, politici en academici.

O 4 april staan de mening, input en engagement van jongeren centraal. Onder meer Jan Vandemoortele (co-architect MDGs), Jan De Preter (Belgisch coördinator VN-ontwikkelingsagenda), Peter Wollaert (General Manager Antwerp-ITCCO) en Lily Deforce (Director Fairtrade Belgium) tekenen al present, nu jullie nog!

  • Wat? Hét moment om alles over de SDGs te leren, er jouw mening over te geven en met andere jongeren en experts in debat te gaan.
  • Wie? jongeren (+/-18-35j.) met een gezonde interesse in een duurzame toekomst.
  • Wanneer? Zaterdag 4 april, 13u30 tot 18u, met aansluitend netwerkdrink (tot 20u)
  • Waar? KBC, Havenlaan 2, Brussel

Meer info en inschrijven? act4change.be. Vragen of ideeën? Contacteer youthforsdgs@act4change.be. Act4Change is een jongerenorganisatie die werkt aan een duurzame samenleving door jonge voortrekkers voor duurzame ontwikkeling te ondersteunen in hun engagement. We doen dit onder meer door netwerk-, leer- en groeikansen te bieden aan jongeren, innovatieve initiatieven van jongeren te ondersteunen en samenwerking tussen organisaties te stimuleren.