Jonge designers tonen handgemaakte spullen op Repair & Share Fest

Jonge designers tonen handgemaakte spullen op Repair & Share Fest

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 20/05/2020
Fan van upcyling en handgemaakte spullen? Tijdens het Repair & Share Fest op 18 november tonen doeners en designers van eigen bodem hun coolste creaties. Slechts één adres voor handgemaakte mode, kunstzinnige prints, verfijnd gerecyKleer en andere ecologische hebbedingen: de gelegenheidsmarkt Marchandies in het Gentse Nest.

Curator van Marchandies is Sarah Marchant van de Gentse concept store Marmod. Zij nodigde onderstaande artistiekelingen uit, die jullie tijdens het Repair & Share Fest met veel plezier hun creaties tonen:

Kom je kleren ruilen op de Swishing-stand

Kom je oude kleren of miskopen ruilen in de Swishing corner. Je kan ook een kledingstuk komen repareren of pimpen aan een van de Swishing naaimachines. Speciaal voor het Repair & Share Fest krijgen de naaibegeleiders van Swishing versterking van het retouche atelier Démodé.

Praktisch

Marchandies gaat door op 18 november 2017 in 'Het Salon', op de tweede verdieping van Nest. De markt is doorlopend van 12 tot 18u. Blijf op de hoogte via het Facebook-event.

Het Repair & Share Fest is hét feest van repareren, maken en delen. Kom op zaterdag 18 november naar NEST (de oude stadsbib in Gent) en laat je inspireren! Dit staat er op het programma: een inspiratiemarkt met tal van initiatieven rond repareren, maken en delen, een gezellig geefplein, een Repair Café XXL, een Repair Battle, boeiende sprekers en workshops voor jong en oud. Ontdek hier het volledige programma.

Ook gepost in: Repareren