Een postkaartje voor onze politici

Een postkaartje voor onze politici

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 20/02/2014
11.11.11 lanceert deze week haar verkiezingscampagne België Is Geen Eiland. Omdat internationale problemen niet stoppen aan onze landsgrenzen, kan je politici met een postkaart uitdagen om extra aandacht te hebben voor internationale solidariteit.

Verkiezingen met internationaal perspectief

België is geen eiland dat afgeschermd is van de rest van de wereld. Globale ontwikkelingen en problemen bepalen ons leven meer en meer. Het klimaat, de financiële markten, ze stoppen niet aan onze landsgrenzen. Maar het werkt ook omgekeerd. Veel keuzes die onze politici hier maken, hebben verregaande gevolgen in andere landen. 11.11.11 gaat - met de verkiezingen van 25 mei in het vooruitzicht - voor politici die de moed hebben om over de grenzen van hun kiesgebied heen te kijken. Politici die hun verkiezingsprogramma’s schrijven vanuit een internationaal perspectief. Politici die verstaan dat België en Vlaanderen deel uitmaken van een veel grotere wereld.

Haal de partijvoorzitters van hun eiland

Zend via www.geeneiland.be een postkaart naar één van onze partijvoorzitters, en geef hem of haar je gedacht. Haal ze van hun eiland en eis een partijprogramma met internationale aandacht.