Download de My Fair Baby Planner

Download de My Fair Baby Planner

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 08/09/2016
De My Fair Baby-planner is een papieren poster, die toekomstige en kersverse ouders helpt om eerlijke en duurzame keuzes te maken voor je toekomstige baby. Hij geeft duurzame tips over duurzame geboortekaartjes, doopsuiker, verzorging, voeding, kleding, kamerinrichting, mobiliteit en speelgoed voor de kleine spruit. Je kan hem hier downloaden.
my fair baby planner
Illustratie en opmaak My Fair Baby-planner: Katerina Voitko - www.runak.eu

De My Fair Baby-planner is een papieren A3 poster met leuke tekeningen en praktische informatie. De voorkant geeft tips over de periode voor de bevalling. Je ontdekt er milieuvriendelijke tips voor de inrichting van de kinderkamer, weetjes over kleren en ideeën voor een duurzame geboortelijst. De achterkant behandelt de periode vanaf de geboorte. Thema's die hier aan bod komen zijn de babyborrel, mobiliteit, voeding, speelgoed en babyverzorging.

Zelf een poster hebben?

Wil je een poster om op te hangen bij je thuis, in je kabinet, wachtkamer, kinderdagverblijf... of zou je de posters graag verdelen? Dat kan! Geef een seintje aan info@myfairbaby.be of op 02/894.46.15, en we bekijken de mogelijkeden. Je mag de poster uiteraard ook altijd online verspreiden.

Download hier de babyplanner (pdf - 850 kb)

 

Lees alle artikels en getuigenissen van My Fair Baby