Zet autodelen mee op de kaart

Zet autodelen mee op de kaart

Autodelen.net
geschreven door Autodelen.netlaatst aangepast op 16/05/2018
Autodelen wordt steeds populairder. Autodelen.net zoekt daarom enthousiaste vrijwilligers die hun team kunnen bijstaan. Heb je zin om af en toe een handje te helpen en het autodelen te promoten in Vlaanderen? Kom dan naar de opleiding Autodelen op woensdag 23 mei in Gent.
© Autodelen.net

Autodelen zit niet langer in de lift maar stijgt qua populariteit met de snelheid van een rakket! Dit hebben we te danken aan de vele mensen die zich inzetten om autodelen mee op de kaart te zetten. Autodelen.net kent een 100-tal vrijwilligers die zich jaarlijks inzetten om mensen in hun buurt kennis te laten maken met autodelen. Zin om autodelen mee op de kaart te zetten?

Om up-to-date te blijven met het huidige autodeellandschap in Vlaanderen en kennis uit te wisselen over wat het best werkt om autodelen bekend te maken, organiseren we een ‘opleiding autodelen’ op woensdag 23 mei in Nest in Gent.

Tijdens de opleiding kan je kiezen voor één van volgende sessies:

  • Hoe promoot ik de verschillende vormen van autodelen? Hier krijg je info over de verschillende autodeelsytemen en hoe je ze zelf uitlegt in een infosessie.
  • Hoe kan jij invloed hebben in jouw gemeente om autodelen op de kaart te zetten?
  • Wat wil jij graag doen als vrijwilliger? Hoe kunnen we volgens jou autodelen verspreiden? We leren elkaar kennen en brainstormen samen over hoe we autodelen verder vooruit kunnen helpen.

Goesting om mee te doen?

Neem contact op met Amira van Autodelen.net (amira@autodelen.net / 09 242 32 75) om je in te schrijven voor de opleiding of voor meer info. Of ontdek alles over onze vrijwilligerswerking op onze site.

Schrijf je in

Deze opleiding is volledig gratis maar inschrijven is wel verplicht. Vul dit formulier in of stuur een mailtje naar amira@autodelen.net. Zo kies je ook welke sessie jij zal bijwonen.

 

www.autodelen.net