Vernieuwers-opleiding van Act4Change

Vernieuwers-opleiding van Act4Change

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 13/09/2023
Dit najaar zet Act4Change een interessante opleiding op voor Transformisten. Wil jij deelnemen met onze steun?
Act4Change
Act4Change

 

De vrienden van Act4Change vzw organiseren dit najaar een interessante workshopreeks voor vernieuwers. De reeks mikt op mensen die initiatief willen nemen voor de transformatie naar een duurzame en sociale samenleving, maar tegen drempels aan botsen. 

Dat vinden wij een mooie kans om bij te leren en in actie te komen! Daarom sponsoren we graag een Transformist die aan de workshopreeks wil deelnemen. 

Wil jij deelnemen aan de opleiding met onze steun?  

Als je volmondig "ja" kunt antwoorden op deze 3 vragen ... 

  • Broed jij op een nieuw vrijwilligersiniatiatief rond het duurzaam hergebruik of delen van spullen, ruimte, praktijkkennis?
  • Heb jij zin om jouw idee voor een hergebruik- of deelinitiatief verder uit te werken en te verbeteren in een training vol handige praktijktips en in een groep van gemotiveerde vernieuwers?
  • Kun jij dit najaar tijd maken om deel te nemen aan 3 halve weekends en 1 pitching-workshop in Gent? (voor de data zie site Act4Change

... stuur dan ten laatste op donderdag 14 september 2023 een e-mail met een korte schets van jouw idee voor een hergebruik- of deelinitiatief naar onze inhoudelijk medewerker & inspirator Katrien Voet via katrien@detransformisten.be.

De Transformisten vzw kan voor 1 geïnteresseerde Transformist het deelnamegeld vergoeden. We bevestigen voor 15 september 2023 of we jouw deelname kunnen sponsoren. De opleiding start op 29 september 2023 in Broei, de inspirerende "doe- en denkplek voor de nieuwe generatie" in Gent. 

 

Meer informatie over de opleiding

Hier vind je de data van de opleidingsmomenten terug en meer informatie: www.act4change.be/vernieuwers

 

Act4Change
Act4Change