Stem en win een Cambio standplaats in jouw buurt

Stem en win een Cambio standplaats in jouw buurt

placeholder
geschreven door Cambio Autodelenlaatst aangepast op 10/04/2014
Autodelen is makkelijk , voordelig en goed voor het milieu .. zeker als je een ophaalpunt 'bij de deur' hebt. Laat je stem dan ook horen en maak kans op een standplaats bij jou in de buurt.

Cambio autodelen is al in heel wat steden aanwezig. 30 cambio-steden en -gemeenten, verspreid over Belgie om precies te zijn. Binnen die steden wordt het netwerk aan ophaalpunten voortdurend uitgebreid. Dit varieert van stad tot stad - steden als Gent en Antwerpen tellen al gauw meer dan 35 ophaallocaties - en wordt voortdurend verfijnd.

Gedaan met zoeken naar een parkeerplek

Het streefdoel van Cambio is voor zoveel mogelijk mensen een standplaats te creëren op wandel- of fietsafstand van de deur. In combinatie met onze gereserveerde standplaatsen betekent de overstap van de private wagen 'voor de deur' naar cambio daardoor vaak een stap vooruit, veeleer dan inboeten aan comfort. Gedaan met zoeken naar een parkeerplekje voor je wagen. Autodelen is bovendien goed voor het milieu... en voor je portemonnee.

Win een standplaats voor je eigen deur

Natuurlijk kennen we daarbij ook graag jouw voorkeur.  Heb je interesse in cambio, maar nog geen standplaats in de buurt?  Surf langs bij www.cambio.be en breng je stem uit.  Wie weet kaap je de hoofdprijs weg .. een standplaats voor de deur.  ;-)