Cohousing iets voor jou?

Altijd al benieuwd of cohousing of een andere gemeenschappelijke woonvorm iets voor jou is? Op zaterdag 25 november kom je erachter tijdens de Samenhuizen Trefdag. Hoor van mensen die al samenhuizen over hun persoonlijke ervaringen en leer hoe je beslissingen kunt nemen in groep. Ook de woonprojecten uit jouw omgeving zijn present. Iedereen is welkom in Brussel!
Trefdag
Trefdag

Het programma van de Trefdag is eindelijk bekend! Thema’s die aan bod zullen komen tijdens onze workshops en lezingen zijn o.a. beslissingen nemen in groep, architectuur voor samenhuisprojecten, stedenbouwkundige regels, juridische staturen en groepscommunicatie. De plaatsen in de lezingen en workshops zijn beperkt, wees er dus snel bij en registreer je op voorhand.

Verder kun je samenhuissfeer opsnuiven op onze gezellige markt, waar verschillende woonprojecten uit jouw buurt present zullen zijn! Sommige projecten zoeken trouwens nog nieuwe bewoners. Babbel zeker ook eens met een expert uit het samenhuisveld zoals een groepsbegeleider of architect. Het volledige overzicht van de aanwezige projecten en markt vind je hier.

Ook aan de kleintjes is gedacht! Tussen 15u en 17u is er kinderanimatie voorzien door Hectoliter. Klik hier voor meer info over het kinderprogramma.

Website Samenhuizen Trefdag