Projectoproep Growfunding

Projectoproep Growfunding

Bond Beter Leefmilieu
geschreven door Bond Beter Leefmilieulaatst aangepast op 26/08/2019
Heb jij een projectidee dat je wijk, gemeente, of zelfs heel Vlaanderen duurzamer kan maken? Dan is de Growfunding projectoproep misschien iets voor jou.

Samen met Growfunding vzw gelooft Bond Beter Leefmilieu in het inzetten van participatieve financiering als een middel tot maatschappelijke verandering. Crowdfunding is de ideale manier om niet enkel geld, maar ook een netwerk rond je project te creëren.

Heb jij een projectidee dat je wijk, gemeente, of zelfs heel Vlaanderen duurzamer kan maken? Een plantenruilcafé, biologische zwammen gekweekt op koffiedik, nachtlampjes gemaakt van gerecycled plastic, of nog iets helemaal anders?

Bekijk dan de Growfunding-projectoproep. Waag je kans en dien je project in vóór 20 oktober 2019. Je kunt dat doen als vereniging of organisatie, zowel non-profit als profit, maar net zo goed als individu of (informele) groep. Geselecteerde projecten worden in twee workshops begeleid tot het opstarten van een succesvolle crowdfunding campagne. 

Zit je nog met vragen? Kom naar de infosessie op 7 oktober om 18u bij Bond Beter Leefmilieu (Tweekerkenstraat 47, Brussel). Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar janne.ruszkowski@bblv.be.

 

Voorbeeld van knappe projecten die Growfunding ondersteuning kregen zijn Pad en stoel, Kamping Kontact en MAAKbar, zie video's: