Steun de verbouwing van Lekker GEC

Steun de verbouwing van Lekker GEC

placeholder
geschreven door GEClaatst aangepast op 26/02/2018
Merkte je het al? Lidorganisatie van Netwerk Bewust Verbruiken 'Lekker GEC' en de Wereldwinkel in Gent verbouwen samen het GEC. Ze willen van het restaurant en de Wereldwinkel één mooie open belevings- en ontmoetingsruimte maken. Opening is voorzien voor september 2018! Een grote sprong voorwaarts én een grote investering. Daarom zoekt Lekker GEC jouw steun:
© Lekker GEC

Het team van Lekker GEC vond al de nodig centjes voor de verbouwingen zelf: via een Triodos-lening aangevuld met eigen spaarcentjes én last-but-not-least- een mooi pakket aandelen en leningen via achterban geworven. Ze zijn nu nog op zoek naar de som van 100.000€ extra… Die hebben ze nodig voor de inrichting van het restaurant en de nieuwe keuken. Maar ook: omdat ze nog een sprong voorwaarts willen maken in duurzame technologie: GEC wil investeren –transitie!- in een verwarmings- en warmwatersysteem met warmtepomp op groene stroom én in een dampkapsysteem met warmterecuperatie.

Lekker GEC wil  jou en al wie het kan smaken, aanspreken met de vraag of je aandelen wil nemen in de coöperatieve Lekker GEC of een lening wil geven aan Lekker GEC.

Doe een gift

Om hun wildste dromen waar te maken, hebben ze jou nodig:

  • Ze zoeken 50 mensen die een lening willen geven van 1000 euro
  • Ze zoeken 150 coöperanten die een aandeel willen nemen van € 150

Wat de aandelen betreft: je kan mede-eigenaar van Lekker GEC worden door aandelen te kopen. Eén aandeel kost 50€. Je krijgt dan stemrecht op de Algemene Vergadering, altijd 5% korting in het restaurant, een geschenkbon van 5% van de waarde van je aandelen, én – in goede jaren - een dividend op je aandelen. Lekker GEC streeft naar een dividend gelijk aan de gezondheidsindex; de jaarlijkse Algemene Vergadering beslist hierin. 

Wil je graag meer details of ben je geïnteresseerd? Neem dan zeker contact met ons op via welkom@lekkergec.be

 

Met Dank & Co van de Lekker GECke Coöperanten!