Op Wielekes zoekt gemotiveerde liefhebbers van fietsherstel

Op Wielekes zoekt gemotiveerde liefhebbers van fietsherstel

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 28/02/2017
© Flickr CC CENAS A PEDAL mobilidade

Op Wielekes zoekt gemotiveerde liefhebbers van fietsherstel regio Ledeberg/Gentbrugge, voor de opstart van een Fietskeuken in Ledeberg

Deelsysteem voor kinderfieten

Wie fietst met kinderen heeft het een en het ander nodig. Fietszitjes, aanhangfietsjes, loopfietsjes, kleine kinderfietsjes, grote kinderfietsen… Je bouwt al snel een fietspark op. Op Wielekes biedt een oplossing. Wie lid wordt van Op Wielekes heeft altijd toegang tot de juiste fiets. Het systeem is simpel: je betaalt een eenmalige waarborg en een jaarlijks lidgeld. In ruil daarvoor beschik je telkens over de fiets die jouw kind op dat moment nodig heeft. Lees meer over het project Op Wielekes.

Gezocht: fietsherstellers voor Fietskeuken Ledeberg

Parallel met Op Wielekes starten we met Fietskeuken Ledeberg. In de Brugse Poort is de Fietskeuken al jaar en dag een ontmoetingsplek en fietsherstelplek. Nu gaan we ook in Ledeberg van start. De Fietskeuken wil ruimte bieden aan en een ontmoetingsplek zijn voor fietsliefhebbers om te sleutelen en te knutselen aan fietsen, om ervaringen te delen, om creatief te wezen. We hebben al een locatie en een start-budget, nu zoeken we nog trekkers en helpende handen om de Fietskeuken te doen leven. Wil je mee de Fietskeuken Ledeberg een gezicht geven? Geef snel een seintje aan info@bewustverbruiken.be.

Ook gezocht: gebruikte kinderfietsen * fietsherstelmateriaal * 50 Op Wielekes-pioniers