Op Wielekes zoekt gebruikte kinderfietsen

Op Wielekes zoekt gebruikte kinderfietsen

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 13/09/2017
© CC Flickr Erik Bremer

Op Wielekes zoekt gebruikte kinderfietsen, kinderzitjes, loopfietsen, baby-mee’s, aanhangfietsen of follow-me's voor de opstart van Op Wielekes.

Deelsysteem voor kinderfieten

Wie fietst met kinderen heeft het een en het ander nodig. Fietszitjes, aanhangfietsjes, loopfietsjes, kleine kinderfietsjes, grote kinderfietsen… Je bouwt al snel een fietspark op. Op Wielekes biedt een oplossing. Wie lid wordt van Op Wielekes heeft altijd toegang tot de juiste fiets. Het systeem is simpel: je betaalt een eenmalige waarborg en een jaarlijks lidgeld. In ruil daarvoor beschik je telkens over de fiets die jouw kind op dat moment nodig heeft. Lees meer over het project Op Wielekes.

Gezocht: niet-meer-gebruikte kinderfietsen en accessoires

Op Wielekes wil niet-meer-gebruikte kinderfietsen, kinderzitjes, loopfietsen, baby-mee’s en aanhangfietsen/follow-me’s verzamelen. Wij denken immers dat elke fiets beter gebruikt kan worden dan stof te verzamelen in een garagebox. Deze fietsen worden op een minimale kwaliteit gecheckt en op orde gezet door een lokale fietsenmaker voor je ze via Op Wielekes kunt gebruiken. Heb je een vergeten fietsje staan in je garage, berging of gang? Spaar je een fietsje voor je kleinkinderen of is dat kapotte fietsje nooit bij de fietsenmaker geraakt? Geef dan een seintje aan info@opwielekes.be.

Ontvang een gratis Op Wielekes-lidmaatschap

Wij nemen het fietsje over in ruil voor één jaar lidmaatschap van Op Wielekes, direct van start te gaan of in te zetten wanneer jij of je familielid het nodig heeft. Wil je het fietsje wel laten gebruiken door Op Wielekes, maar krijg je het toch graag zelf terug binnen een paar jaar? Geef ook dan een seintje, dan bekijken we de mogelijkheden.

Nog gezocht: gemotiveerde liefhebbers van fietsherstel * fietsherstelmateriaal * 50 Op Wielekes-pioniers