Je feest duurzaam en origineel inrichten? Dat kan met Kringverhuur!

Je feest duurzaam en origineel inrichten? Dat kan met Kringverhuur!

placeholder
geschreven door De Kringwinkel Antwerpen De Kringwinkel Antwerpenlaatst aangepast op 09/01/2020
De Kringwinkel Antwerpen ontwikkelde Kringverhuur, een verhuurservice die je toelaat om je feest origineel, betaalbaar én duurzaam in te richten.

Kringverhuur is een van de projecten van De Kringwinkel Antwerpen. Hier kan je alles vinden om je feest origineel en betaalbaar in te richten. Met een groot aanbod aan meubels, decoratie, sfeerverlichting en servies is deze verhuurdienst ideaal voor allerlei soorten feestjes: trouwfeesten, tuinfeesten, babyborrels, themafeestjes, enz.

Duurzaam

Net zoals De Kringwinkel is ook Kringverhuur vooral een duurzaam project. Door je feestmateriaal te huren in plaats van te kopen draag je je steentje bij aan het milieu. Zo vermijd je dat er na een feest te veel terug weggegooid moet worden. Door tweedehands goederen te huren, blijft het product in de cirkel en vermijden we dat het op de afvalhoop belandt.

Origineel

Met Kringverhuur kan je een originele toets aan jouw feest geven. Je vindt er veel unieke stukken in verschillende stijlen. Vintage, bohemian, great gatsby, oosters, romantisch, ... je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het in huis.

Budgetvriendelijk

Goederen huren is ook goed voor je portemonnee. Als je de goederen maar voor één specifiek feest nodig hebt, dan is huren de goedkoopste optie. Ook probeert Kringverhuur altijd te zorgen voor een eerlijke prijs.

Sociaal

Door te huren bij Kringverhuur steun je ook een sociaal tewerkstellingsproject. Kringverhuur biedt kansen aan mensen die elders moeilijk werk vinden. Ze krijgen de kans om werkervaring op te doen en zo door te stromen naar jobs in de reguliere arbeidsmarkt.

Snel en gemakkelijk

Kringverhuur heeft een handig online verhuursysteem. Op www.kringverhuur.be kan je het volledige verhuurassortiment bekijken en kan je heel gemakkelijk online een bestelling plaatsen. Om alvast in de sfeer te komen zijn hier wat foto’s van feestjes gestyled met Kringverhuur.
 

Meer praktische informatie en contact opnemen kan via www.kringverhuur.be

Ook gepost in: Producten & Diensten