Gratis Groen-Is-Leuk Event op 19/4

Tijdens het laatste weekend van de paasvakantie kan iedereen gratis naar het GROENISLEUK-event. Het ontdekken van duurzame en vernieuwende toeristische initiatieven die gebruik maken van schone energie.
Plaats van actie is het Ophovense Botel.
Plaats van actie is het Ophovense Botel.

Dat je in de groene provincie Limburg als nergens anders kan wandelen en fietsen, is iedereen wel bekend. Maar wat als je een keer iets anders wil doen, iets leuks en spannends maar toch ook milieuvriendelijk?

Het GROENISLEUK event wil groene recreatie promoten. Op 19 april organiseren wij daarom een grote GROENISLEUK dag. U krijgt daarbij de mogelijkheid om kennis te maken met onder meer de StilSloep, StilJoy, StilCat, Tesla Roadster, Twizy, Kickbike, Segway, Moke, Quattrocycle, Easy Glider, IO Smart, Monowiel, Inmotion, E-bikes en nog veel meer … Meer dan 10 verhuurders en fabrikanten van elektrische auto’s, fietsen, scooters en boten zijn vertegenwoordigd en staan u graag te woord of nodigen u uit voor een proefrit/vaart.

Inmiddels is het netwerk van onze partners zo gegroeid dat we ook in andere Belgische en Nederlandse provincies groene belevingen en events kunnen aanbieden. Hou zeker onze website in de gaten voor volgende evenementen bij u in de buurt.

We hopen van harte dat u aanwezig kan zijn.

Datum: zondag 19 april van 10 tot 17u. 

Locatie : Botel Ophoven, Maasdijk 1/5 in Kinrooi
Meer weten ? www.groenisleuk.be of info@groenisleuk.be

Initiatiefnemers :
Botel Ophoven : +32 (0)89 41 85 92