Gluren bij de buren

Huisdelen, cohousing, kangoeroewonen... allemaal originele en gezamelijke woonvormen. Voor velen klinkt het goed in de oren. Maar hoe begin je er juist aan? En hoe gaat het in de praktijk in z'n werk? Om ervaringen uit te wisselen, organiseert Samenhuizen vzw in mei en juni bezoeken bij projecten in binnen- en buitenland.

Samenhuizen-dag op 21 en 22 mei 2016

Eén keer per jaar roept Samenhuizen vzw alle projecten gemeenschappelijk wonen op om de deuren open te gooien. Het is een fijne dag om ervaringen uit te wisselen, de sfeer op te snuiven en te zien hoe divers deze woonvorm wel kan zijn. Dus: deel je een huis of woon je in een kangoeroewoning? Meld je aan bij Samenhuizen vzw en bouw mee aan een rijk en interessant programma voor 2016! Voor de bezoekers: noteer alvast de data in je agenda. Meer info over waar je terecht kan in Vlaanderen en Brussel volgt.

Reis in juni mee naar Engeland

Na de erg gesmaakte reizen naar Denemarken, Nederland en Duitsland van de vorige 3 jaren, neemt Samenhuizen vzw je nu mee naar Engeland. We bezoeken er inspirerende en vernieuwende projecten van uiteenlopende types: oa. nieuwbouw en renovatie, grote en zeer grote groepen, senior en gemengd, met aandacht voor betaalbaarheid, opvang van mindervaliden, coöperatieve en eigendom. Vroegboekactie tot half april. Lees hier het programma en meer info van deze Samenhuizen-reis

Meer info?

Wil je geen nieuwtjes missen? Schrijf je dan in op de Samenhuizen-nieuwsbrief.
Je kan Samenhuizen ook volgen op Facebook of via www.samenhuizen.be

Gluren bij de buren
Ook gepost in: Huis & Energie