Druk druk druk? Geef elkaar een pakje tijd

Druk druk druk? Geef elkaar een pakje tijd

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 18/01/2017
Hebben jij of de mensen in jouw omgeving het altijd druk? Zou het niet zalig zijn elkaar wat tijd cadeau te kunnen doen? Pasar vindt van wel en lanceert daarom dit unieke cadeau: het Pak*je tijd. Want wat is er mooier dan iemand tijd schenken die het nodig heeft?

Een pakje tijd

Je geeft met dit pakje wat van jouw tijd aan iemand anders. Dat doe je door hen iets uit handen te nemen of samen tijd door te brengen. Vul het pakje in, vouw het en geef het cadeau. Je kan bijvoorbeeld klusjes doen voor een vriendin waardoor ze tijd krijgt om te genieten. Of je organiseert een leuke wandeling om samen wat bij te praten.

Wat wens je voor het nieuwe jaar?

Pasar wil mensen aansporen om bewust om te gaan met hun vrije tijd en meer te genieten.

Heel wat mensen zullen antwoorden: meer vrije tijd om door te brengen met partner, familie en vrienden. Daarom ontwikkelde Pasar dit Pak*je. Je geeft iets dat je niet kan kopen en waar heel veel mensen behoefte aan hebben. Zo wil Pasar mensen aansporen om bewust om te gaan met hun vrije tijd en meer te genieten. Leden van Pasar krijgen bij het magazine van december een gratis Pak*je tijd om cadeau te doen, maar je kan ze ook bestellen.

Michel Vandendriessche (gedelegeerd bestuurder) : ‘Pasar ijvert voor beslissingen die het creëren en genieten van vrije tijd bevorderen. We gaan hiervoor concrete voorstellen uitwerken en bespreken met overheden, middenveld en werkgevers.’

Pak*jes tijd kopen?

Dat kan via www.pasar.be/pakjetijd. Je betaalt 6 euro voor 4 stuks. De opbrengst gaat integraal naar Wereldsolidariteit.

 

Meer info op www.pasar.be/pakjetijd. Een Pak*je tijd opvragen kan via els.vannieuwenhove@pasar.be.

CC Pasar