De Grote Repair Battle

De Grote Repair Battle

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 23/05/2020
Maak de reparateur in jezelf wakker! Doe mee aan de grote Repair Battle en kaap mooie prijzen weg. Wanneer? Op zaterdag 18 november tijdens het Repair & Share Fest in Gent.
© Yves Coussement

Repair Battle

Iedereen kan iets fixen! Durf jij een kous te stoppen, een lamp te doen branden of een fietsband te plakken in een race tegen de klok? Laat de repareerder in je wakker worden en doe mee aan de repareerwedstrijd van de eeuw! De winnaar kapen mooie prijzen weg (waaronder een duoticket voor de show Technostress van Henk Rijckaert!). 

Repair & Share Fest

Het Repair & Share Fest is hét feest van repareren, maken en delen. Kom op zaterdag 18 november naar NEST (de oude stadsbib in Gent) en laat je inspireren! Wat staat er op het programma: een inspiratiemarkt met tal van initiatieven rond repareren, maken en delen, een gezellig geefplein, een Repair Café XXL, een Repair Battle, boeiende sprekers en workshops voor jong en oud.

  • Datum: Zaterdag 18 november 2017
  • Repair Battle: het uur wordt binnenkort aangekondigd
  • Locatie: NEST (oude stadsbib Gent), Graaf van Vlaanderenplein 40, 9000 Gent
  • Gratis inkom
  • Facebook-event

* Ontdek het volledige programma van het Repair & Share Fest hier *

 

 

- Het Repair & Share Fest wordt georganiseerd door Netwerk bewust Verbruiken, in samenwerking met Gents MilieuFront en Stad Gent (Dienst Verbinden en Ontmoeten) en met de steun van Gent Klimaatstad -