Vacature projectcoördinator Repair zkt Hub

Vacature projectcoördinator Repair zkt Hub

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 10/10/2022
Onze collega's van Repair&Share zoeken i.s.m. HERW!N een projectcoördinator (tijdelijk) die het project Repair zkt Hub verderzet

 

Het project Repair zkt Hub wil bijdragen aan een verhoogde herstellingsgraad van elektr(on)ische toestellen, door sociaal en circulair ondernemerschap op lokaal niveau een boost te geven. In circulaire hubs zetten de projectpartners volop in op het versterken van de herstelcapaciteit bij sociale ondernemingen en circulaire spelers, binnen bestaande én nieuwe diensten en activiteiten.

Repair zkt Hub is opgestart in januari 2021 en is wegens de succesvolle werking met een extra jaar verlengd. Daarom zijn de promotoren van het project, Repair&Share (zusterorganisatie van De Transformisten) en HERW!N (collectief van sociaal circulaire ondernemers), op zoek naar een projectmedewerker die het project in het laatste jaar tot een goed einde kan brengen.

 

Interesse? 

>>> Hier vind je de vacature

Repair&Share en HERW!N verwachten ten laatste op maandag 14 nov 2022 (12u ‘s middags) je sollicitatie via dit formulier. Gelieve je CV als bijlage toe te voegen onderaan in het formulier.