De 25%-revolutie zoekt "hardcore activisten"

De 25%-revolutie zoekt "hardcore activisten"

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 06/02/2023
Broederlijk Delen herlanceert haar 25% revolutie campagne

 

Op 22 februari 2023 herlanceert Broederlijk Delen haar campagne ‘de 25%-revolutie'. Die campagne drijft op "hardcore activisten", een diverse groep van mensen die op diverse manieren actie ondernemen: burgerlijk ongehoorzaam zijn, bioproducten kopen, petities ondertekenen... Allemaal hebben ze een systeemverandering voor ogen. De campagne steekt hen een hart onder de riem: als 25% actie onderneemt, kunnen we het 100% anders doen.

 

Wat kun jij doen?

Lees en onderteken het manifest van de 25%-revolutie

Dat manifest legt uit welke veranderingen nodig zijn om de omslag te maken van een economisch systeem dat belastend is voor mens en planeet naar een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Het belang van delen en herverdelen staat voorop. En De Transformisten steunt ook de oproep van Broederlijk Delen om te leven met genoeg: een keuze voor eenvoud, zingeving en verbondenheid.

Hier te lezen en (via de QR-code) ondertekenen   

Zet een actie op, steun de campagne 

Over het belang van delen en herverdelen, en hoe Broederlijk Delen dat aanpakt met partners in het Globale Zuiden, lees je meer in dit achtergronddossier

Je kunt zoals elk jaar solidariteitsacties opzetten om de werking van Broederlijk Delen te steunen. Hier vind je ideeën. Of je kunt rechtstreeks steunen.