Back to school: Huur een grafisch rekentoestel bij Math4you

Back to school: Huur een grafisch rekentoestel bij Math4you

placeholder
geschreven door Kim Volderslaatst aangepast op 26/08/2016
Bij de start van het nieuwe schooljaar moeten er nieuwe aankopen gedaan worden. Een grafisch rekentoestel staat vaak in het lijstje. Bij math4you kan je een grafisch rekentoestel huren in plaats van kopen. Zo hoef je geen onnodige kosten te doen.
math4you_grafischrekentoestel
Huur een grafisch rekentoestel bij math4you

Het onderwijs vormt een belangrijk aspect in ons leven. Momenteel zijn er zo'n 450.000 leerlingen in het secundair onderwijs. Een groot deel van deze leerlingen zal tijdens de wiskundeles werken met een grafisch rekentoestel. Op veel scholen moet elke leerling er zelf eentje aanschaffen. Elk jaar worden duizenden toestellen verkocht. Dat zorgt niet enkel voor een grote extra kost maar ook voor een belasting van het milieu. 

Math4you

Vanuit zowel sociaal als ecologisch oogpunt is Math4you met een nieuw initiatief gestart: het verhuren van grafische rekentoestellen. Op deze manier kan de aankoop van grafische rekentoestellen worden beperkt. Een rekentoestel blijt daarmee langere tijd in omloop en zo kan de afvalberg een beetje verkleinen. 

Zo huur je een rekenmachine

Via de website van math4you kan je rekenmachines huren (type Texas Instruments TI-84) voor één of meerdere jaren. Bij interne defecten kan u uw toestel wisselen voor een ander toestel, en gezinnen met meerdere kinderen kunnen het toestel delen of doorgeven aan elkaar.

 

 

 

Ook gepost in: Producten & Diensten