App je een lift nodig? Nieuwe Carpool-app van Taxistop en VAB

App je een lift nodig? Nieuwe Carpool-app van Taxistop en VAB

Mpact
geschreven door Mpactlaatst aangepast op 04/11/2014
Taxistop en VAB stellen trots hun jongste spruit voor: de dynamische Carpool-app. Die maakt het mogelijk om eenvoudig en snel occasionele ritten te delen in binnen- en buitenland, maar kan ook gebruikt worden voor dagelijkse woon-werkverplaatsingen.

De mobiele app zoekt nog enthousiaste gebruikers om zijn werking uit te testen en feedback te geven. Android-phone op zak? Surf dan naar de Google-Play Store, download gratis de Carpool-app, ontdek de vele mogelijkheden en geef je rating.

What’s app?  What’s new?

De app verbindt de Taxistop-websites carpool.be en eurostop.be en maakt gebruik van net dezelfde functionaliteiten. Gebruikers kunnen dus eenzelfde profiel gebruiken voor alle ritten, via de PC of met hun smartphone. Het menu na inloggen kreeg een frissere look en de frequentie bij de ingave van de rit werd wat vereenvoudigd. De carpool-app van VAB en Taxistop werd verder opgebouwd met de nodige features (link met sociale media & ratings) om het vertrouwen tussen vreemden extra te stimuleren: Cruciaal voor het succesvol promoten van carpoolen. Ontdek alle functies in de Google-Play Store.

Gelinkt met de werkvloer

Ondertussen wordt ook nog een fiscale tool op de app geïnstalleerd. Werknemers van aangesloten Carpool.be-bedrijven kunnen dan dagelijks, met een simpele klik, aanduiden of ze al dan niet carpoolen. Het carpoolgedrag wordt dan meteen weergegeven in de fiscale kalender, die als basis dient voor het fiscaal carpoolattest op het einde van het jaar.

Op weg naar dynamisch carpoolen

De mobiele app zoekt nog enthousiaste gebruikers om zijn werking uit te testen en feedback te geven. Android-phone op zak? Surf dan naar de Google-Play Store, download gratis de Carpool-app, ontdek de vele mogelijkheden en geef de allerbeste ratings. Nog vragen of opmerkingen? Stuur ze zeker door naar Taxistop.

Meer info

De app is bruikbaar in Nederlands, Frans en Engels. Ze is momenteel beschikbaar voor Android, binnenkort wordt ook de iPhone versie aangeboden. VAB als partner? De carpool-app is inderdaad een samenwerking tussen VAB en Taxistop. We werken al langer samen via Cambio, onze autodeelorganisatie. Beide organisaties vinden een efficiënte mobiliteit heel erg belangrijk. Voor de ontwikkeling van de app kreeg Taxistop verder ondersteuning van de Nationale Loterij.

Taxistop
#WeLoveSharing
 

Ook gepost in: Producten & Diensten