Workshop Digital Detox

Workshop Digital Detox

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 22/05/2020
Onrust en stress door onze digitale leefwereld? Dat is de perceptie van velen. Christine Wittoeck, schrijfster van 'Start to digital detox' gaat met jou op zoek naar een balans tussen online en offline leven.

Digital Detox

Onrust en stress door onze digitale leefwereld? Dit is de perceptie van velen! Digitale middelen zoals PC, smartphone, TV, tablets en de onbeperkte toegang tot informatie geven ons krachtige middelen om meer te doen, meer te weten en sneller… maar tegelijkertijd voelen we onrust en zelfs stress. Moeten we echt de smartphone achter slot en grendel steken, wifi access beperken om rust te vinden en te kunnen leven in het “nu”?

Een digital detox is een methode om jouw balans te vinden tussen online en offline leven, tussen communiceren met en zonder digitale middelen. Christine Wittoeck van de Digital Detox Acadamy en schrijfster van 'Start to digital detox' gaat met jou op zoek naar een balans tussen online en offline leven.

Praktische info

  • Van 12u tot 13u30
  • Schrijf je in voor de workshop aan de infostand, vanaf 10u op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.
  • Maximum 35 deelnemers

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Christine Wittoeck geeft deze workshop op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter (Ternat). Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar): koop hier jouw ticket. De workshops zijn inbegrepen in de prijs. 

Ontdek het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag hier.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.