Simplify Life Inspiratiedag zoekt toffe peren

Simplify Life Inspiratiedag zoekt toffe peren

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 18/03/2019
Maak jij met jouw passie of vaardigheden het leven eenvoudiger? Startte je met een initiatief in jouw buurt om spullen te delen, kennis uit te wisselen over duurzamer leven? Laat je horen op de tweede Simplify Life Inspiratiedag!

Maak jij met jouw passie of vaardigheden het leven eenvoudiger? Startte je met een initiatief in jouw buurt om spullen te delen, kennis uit te wisselen over duurzamer leven? Hou je ervan om je ervaringen te delen, anderen te inspireren? Wat ben jij een toffe peer :-)

Laat je dan horen op de tweede Simplify Life Inspiratiedag op 19 mei 2019 in Ternat

Want we voorzien die dag niet alleen workshops en lezingen, we maken ook tijd voor jouw inbreng! Jij krijgt ruimte om te demonstreren hoe je oude broodresten verwerkt tot lekkers. Jij mag vertellen welke stappen je zet, welke adressen je bezoekt, ... om verpakkingsvrij te winkelen. Jij krijgt een forum om anderen warm te maken voor een eenvoudige, duurzame fietsreis.

Wil je meedoen? Of ken jij een toffe peer met een leuk inspirerend initiatief? Stuur dan een e-mail naar ann@archeduc.be

In het kader van De Burgerschool met de steun van Vlaams-Brabant. In samenwerking met CC De Ploter en Archeduc (Vormingplus Halle-Vilvoorde)