Maak natuurlijke tandpasta, lippenbalsem en voedende crème

Maak natuurlijke tandpasta, lippenbalsem en voedende crème

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 20/05/2020
Kelly Eeckhaut is schrijfster van het boek Art d'Eco en heeft haar eigen blog Ma Vie en Vert. In deze workshop toont Kelly hoe je op een eenvoudige manier natuurlijke tandpasta, lippenbalsem en voedende crème maakt.
© Yves Coussement / Netwerk Bewust Verbruiken

DIY-workshop

In deze Do It Yourself-workshop leer je hoe je op een eenvoudige manier natuurlijke tandpasta, lippenbalsem en voedende crème maakt. Stap voor stap toont Kelly hoe je tot een mooi eindresultaat komt. Na het volgen van deze workshop besef je hoe gemakkelijk en snel je jouw eigen schoonheidsproducten kan maken.

Na het volgen van deze workshop besef je hoe gemakkelijk en snel je jouw eigen schoonheidsproducten kan maken

Art d'Eco

Sinds haar achttiende gaat Kelly Eeckhaut op zoek naar ecologische alternatieven voor haar creatieve hobby’s. Sindsdien deelt ze haar passie op haar blog Ma vie en vert, en schreef ze het boek Art d'Eco. Meer doen met minder is kinderspel voor Kelly. In haar boek wordt je ondergedompeld in DIY en ‘upcycling’. Fris, hedendaags en altijd met een duurzaam kantje. Bovendien zijn de projecten en recepten uit haar boek haalbaar voor iedereen, dankzij de heldere stap-voor-stap beschrijvingen.

Praktische info

  • Van 16u30 tot 18u
  • Schrijf je in voor de workshop aan de infostand, vanaf 10u op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.
  • Maximum 12 deelnemers

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Kelly Eeckhaut geeft deze workshop op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter (Ternat). Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar).

*** Wegens overweldigend succes is de voorverkoop van de tickets stopgezet. Je kan nog steeds een kaartje aan de kassa kopen: hou er rekening mee dat sommige workshops volzet kunnen zijn, maar geen nood: er is vanalles te beleven op de dag zelf: filmvoorstellingen, inspiratieshow en inspiratiemarkt! ***

Ontdek het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag hier.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.

© Yves Coussement / Netwerk Bewust Verbruiken
Ook gepost in: Simplify Life