Maak kennis met Transformist Lisanne

Maak kennis met Transformist Lisanne

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 15/01/2024
Een warme welkom aan onze nieuwe collega op financiën en administratie: Lisanne de Gendt
Lisanne de Gendt - foto (c) Koen Broos
Lisanne de Gendt - foto (c) Koen Broos

 

De Transformisten zwaaide Wendy Heymans uit. Zij geeft voortaan fulltime yogales, te volgen op de site Yoga met Wendy. Namaste! Vanaf maart 2023 zal Lisanne de Gendt de financiën en administratie van De Transformisten vzw en Repair&Share vzw verzorgen. We stellen Lisanne graag even voor: 

 

Schrijver

In 2021 bracht Lisanne haar eerste roman uit: Toen liefde leven werd (bij uitgeverij Horizon). Ze werkt nu aan haar tweede roman.

Creatief aan de naaimachine

Haar creativiteit kan ze ook kwijt achter de naaimachine. “Omdat ik ervan overtuigd ben dat mijn versleten lakens een tweede leven als jurk te wachten staat.”

Hart voor duurzaamheid

Een hart voor duurzaamheid heeft Lisanne dus ook. Voor haar betekent dat “minder vlees eten, minder vliegen, minder plastic kopen, minder kopen”. Maar evengoed: “verbindend leven, een community hebben die met je mee zoekt naar hoe het anders kan”. Bij De Transformisten heeft ze haar community gevonden!

Dol op cijfers en tabellen

Bij De Transformisten zal Lisanne de dagelijkse administratie opvolgen en instaan voor de boekhouding, het financieel beheer en de personeels- en vrijwilligersadministratie. Want ze houdt niet alleen van fantasie en creëren, ook van perfecte lijstjes, sommen, administratieve regels en kalenders.

Professionele ervaring deed ze onder meer op in de gemeente Sint-Pieters-Leeuw als administratieve duizendpoot voor het onderwijsveld en als coördinator van de zomerschool. Bij de scouts was ze financieel verantwoordelijke