Laat weten hoe groot jouw pesticidevrije tuin is

Laat weten hoe groot jouw pesticidevrije tuin is

Velt
geschreven door Veltlaatst aangepast op 07/06/2018
2,5 miljoen vierkante meter. Heel wat tuiniers registreren massaal hun pesticidevrije tuin via de website 2020pesticidevrij.nu. “Een enorme oppervlakte van meer dan 350 voetbalvelden is nu al gifvrij”, zegt Velt enthousiast. “Maar we zijn bijzonder ambitieus en willen dus heel graag meer.”
2020pesticidevrij Velt
Registreer je tuin vóór 1 augustus en maak kans op 1 van de 500 tuinbordjes van Velt.

Met 2020pesticidevrij gaat Velt de strijd aan tegen chemische bestrijdingsmiddelen. “Het is duidelijk dat pesticiden slecht zijn. Niet alleen voor onze gezondheid, ook voor het milieu, de bodem en het water. Daarom willen we ze tegen 2020 allemaal uit de winkelrekken.”

Grootste ecologische tuin van Europa

Al meer dan duizend  tuiniers registreerden hun pesticidevrije tuin via www.2020pesticidevrij.nu, en dat aantal neemt elke dag sterk toe. Het is enorm motiverend en hartverwarmend om te zien dat zovelen op een ecologische manier tuinieren en pesticiden bannen uit hun tuin. Wil jij ook je pesticidevrije tuin registreren? Surf snel naar www.2020pesticidevrij.nu en voeg jouw m² toe. Als je het vóór 1 augustus doet, maak je kans op 1 van de 500 tuinbordjes van Velt.